Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2007 09:57 - Всички домашни абонати на БТК – с бонуси на изложенията Партнерс експо в Плевен и Трите ключа в Бургас
Автор: voucher Категория: Новини   
Прочетен: 987 Коментари: 0 Гласове:
0



Нови бонуси ще получат абонатите на БТК по време на пролетните изложения Партнерс експо в Плевен и Трите ключа в Бургас. Новите и настоящи клиенти на широколентовите, фиксирани и мобилни услуги на телекома могат да се възползват от преференциалните условия в рамките на двата панаира. Плевенското изложение започва днес и ще продължи до 15 април. За посетителите на изложението в Бургас вратите ще са отворени от 13 до 16 април.

Интернет потребителите, които сключат договор за услугата БТК ADSL ще ползват отстъпка от месечната си такса за целия период на договора. Специалните условия са част от Великденската промоция и важат както за домашни, така и за бизнес абонати. При подписване на 12-месечен договор новите клиенти на БТК ADSL ще получават 5% отстъпка от месечната такса за пакета, който предпочетат да ползват. 10% по-нисък абонамент пък ще плащат клиентите, които заявят услугата за 24 месеца. Така месечната такса за най-често използвания абонаментен план БТК ADSL 1024 Безкрай става 37 лева при едногодишен и 27,90 при двугодишен договор. Освен привлекателните отстъпки на щандовете на телекома всеки ADSL абонат ще участва в ADSL игра с награда - iPod 30GB.

БТК ще предложи и множество изненади и за домашните клиенти на гласови услуги. Потребителите, които решат да открият нов телефонен пост с новите абонаментни планове „У Дома”, ще получат безжичен DECT апарат при двугодишен договор или модерен Alcatel при договор за 12-месеца.

От промоциите ще могат да се възползват и настоящите клиенти на плановете БТК У Дома, които заменят с по-висок ползвания от тях абонаментен план и подпишат една или две годишен договор с телекома. При 24-месечно споразумение те също ще получат безжичен DECT апарат, а при 12-месечен договор ще се радват на нов жичен телефон. Жичен апарат Alcatel ще получат и абонатите, които запазят своя абонаментен план и удължат договора си за още три години.

Желаещите да приемат промоционалните оферти на мобилния оператор vivatel също ще получат атрактивни бонуси - GSM телефони. Всеки нов клиент на промоционалния абонаментен план vivatel together, който сключи договор за срок от две години ще получи мобилен телефон Samsung 130. Отделно в края на всеки работен ден на щандовете на компанията в Плевен и Бургас ще бъдат теглени по пет късметлии, подписали договор за един от абонаментните планове на vivatel. Така общо 50 щастливци ще получат модерен апарат Motorola U6.

БТК ще предлагат на посетителите на изложенията и предплатени карти за обществените телефони Мобика и Булфон. Те са с номинали от 25 и 50 импулса и специална отстъпка – за всяка закупена карта получават една със същия номинал напълно безплатно.



Тагове:   бургас,   Плевен,   експо,   БТК,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930