Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2007 16:34 - Уеб телевизия, филми и музика започва да предлага БТК на ADSL клиентите си. До края на април потребителите могат да гледат безплатно музика или видео съдържание
Автор: voucher Категория: Новини   
Прочетен: 1102 Коментари: 0 Гласове:
0



С над 300 филма, повече от 800 музикални клипове, близо 1600 аудио парчета и 5 телевизии стартира новата услуга, която Българската телекомуникационна компания започва да предлага на своите ADSL клиенти. www.btctv.bg е адресът, на който всеки потребител на сигурния и надежден ADSL може да влезе, да се регистрира и да разгледа всичко, което новият сайт предлага.

Всеки клиент може сам да управлява съдържанието в своя месечен пакет и да избира филмите, музиката и телевизионните канали, които го интересуват. БТК предлага шест различни варианта, които са създадени в зависимост от изискванията на интернет потребителите.

Само за 5 лв. музикалният пакет предлага избор между 150 музикални клипа, 100 музикални заглавия и достъп до горещите видео новини на сайта. За същата сума клиентите на кино пакета на БТК WebTV ще могат да избират 10 филма на месец и ще получат пълен достъп до всички кино трейлъри, телевизионните канали TV7 и ТВ България и всички видео новини. Комбинираният пакет музика и кино пък ще струва 9 лв като потребителят ще може да гледа неограничено и пет телевизионни канала. За любителите на еротичното съдържание сайтът предлага оригинална продукция на Плейбой само за 10 лв. на месец.

Дори и след изтичане на абонамента им ADSL клиентите на БТК могат да изберат и да гледат в удобно за тях време още 10 филма от постоянно обновяващата се база на сайта. Допълнителната услуга ще струва 5 лв. Пълният пакет, който включва неограничен брой музикални клипове, аудио парчета, филми и достъп до всички кино трейлъри, телевизионни канали и новини струва 39.95 лв. на месец. Той е предназначен за ползване от чужбина и включва само българско съдържание.

Извън шестте пакета всички телевизионни канали са достъпни безплатно за потребителите. Всеки БТК ADSL абонат може да получи и безплатен музикален или филмов пакет като се регистрира на www.btctv.bg през април. За новите ADSL потребители БТК предлага безплатно част от услугите на сайта.

Услугата BTC WebTV е базирана на медийна платформа на Дир.бг, разработена с флаш технология на Макромедиа. Приложението осигурява единствената на пазара възможност за гледане на истинско видео по поръчка (video on demand) през компютъра. Сайтът ще предлага и съдържание за дистанционно обучение, което включва химическа лаборатория, история и астрономия, възможност за запознаване с възможностите на  електронно правителство, както и филми свързани със световните технологичните нововъведения.

Всички нови ADSL клиенти на БТК WebTV може да се регистрират безплатно в секцията „Абонамент” и да изберат своето потребителско име и парола. След като се регистрират те могат да изберат желания от тях пакет.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930